PERSOONLIJK, BETROKKEN EN ZORGZAAM

Mijn logo verwoordt mijn werkwijze;

De dragende handen symboliseren de zorgzaamheid en het hart symboliseert de liefde en betrokkenheid bij de ander, waarmee ik samen met mijn team mijn werk doe. In het woord “uitvaartverzorging” zit het woord zorg, waarover ik eens het volgende las:

“Zorg is zoveel meer dan zorgen. Zorg is liefde, hoop, betrokkenheid. Zorg is welzijn willen borgen met kracht, geduld en tederheid”

Vanaf het overlijden tot na de uitvaart komen wij iedere dag bij u langs en bieden een luisterend oor. We praten over de dingen die staan te gebeuren. Wij adviseren en begeleiden u in de keuzes die moeten worden gemaakt. Na het overlijden moeten er natuurlijk op korte termijn dingen worden geregeld maar sommige dingen kunnen ook nog even blijven rusten. We doen het stap voor stap. Het geeft u ook de ruimte om na te denken over bepaalde dingen en soms ook weer op beslissingen terug te komen. Dat geeft niets, het is  veel belangrijker dat het écht naar uw wens gaat.

Mijn werkgebied bevindt zich ongeveer in een straal van 25 kilometer rondom Wijk en Aalburg, zoals bijvoorbeeld in het Land van Heusden & Altena en de Bommelerwaard. Maar als mijn agenda het toelaat, wil ik u ook graag van dienst zijn als u wat verder weg woont. Belt u mij daarover dus gerust.

Bij Corine de Jong uitvaartverzorging kunt u verschillende mensen tegenkomen.
Een goed team is onmisbaar !  Ik vind het namelijk belangrijk dat wij aan iedereen voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven. Mijn collega's hebben dezelfde passie voor de uitvaartzorg als ik en zullen u met evenveel aandacht en liefde begeleiden.

Op de dag van de uitvaart zijn wij altijd met twee personen aanwezig. Op die manier zorgen wij er samen voor dat u als familie met zorg wordt omringd én dat tegelijkertijd op locatie alles stijlvol en naar wens verloopt. Graag stel ik mijn collega's aan u voor:

 

 

 

Mijn collega Mirjam Branten is ook een gediplomeerd uitvaartverzorger.
Met liefde, aandacht en rust zal zij u zorgzaam begeleiden.

 

 

 

                         

Uitvaartassistenten Ella Kant en Jarno van Andel voeren ondersteunende werkzaamheden uit, bijvoorbeeld tijdens een condoleance of een uitvaart.

 

 

 

 

 

Meer weten?

Ontwikkeld en ontworpen door Pro Sign Services