PERSOONLIJK, BETROKKEN EN ZORGZAAM

Mijn logo verwoordt mijn werkwijze;

De dragende handen symboliseren de zorgzaamheid en het hart symboliseert de liefde waarmee ik mijn werk doe en de betrokkenheid bij de ander. In het woord “uitvaartverzorging” zit het woord zorg, waarover ik eens het volgende las:

“Zorg is zoveel meer dan zorgen. Zorg is liefde, hoop, betrokkenheid. Zorg is welzijn willen borgen met kracht, geduld en tederheid”

Vanaf het overlijden tot na de uitvaart kom ik iedere dag bij u langs en bied een luisterend oor. We praten over de dingen die staan te gebeuren. Ik zal u uitgebreid adviseren en begeleiden in de keuzes die moeten worden gemaakt. Na het overlijden moeten er natuurlijk op korte termijn dingen worden geregeld maar ik weet ook welke dingen nog even kunnen blijven rusten. We doen het stap voor stap. Het geeft u ook de ruimte om na te denken over bepaalde dingen en soms ook weer op beslissingen terug te komen. Dat geeft niets, ik vind het veel belangrijker dat het écht naar uw wens gaat.

Mijn werkgebied bevindt zich ongeveer in een straal van 25 kilometer rondom Wijk en Aalburg, zoals bijvoorbeeld in het Land van Heusden & Altena en de Bommelerwaard. Maar als mijn agenda het toelaat, wil ik u ook graag van dienst zijn als u wat verder weg woont. Belt u mij daarover dus gerust.


Dementievriendelijke uitvaartzorg

Ik beschik over het certificaat Dementievriendelijke Uitvaartverzorger.
Tijdens een training leerde ik veel over de verschillende vormen van dementie. Ook leerde ik hoe ik de mensen met dementie beter kan benaderen en hoe ik ervoor kan zorgen dat de nabestaanden hen ook afscheid laten nemen van een overleden partner of familielid.
Een goed afscheid is immers van cruciaal belang, zeker als mensen een heel leven met elkaar hebben gedeeld.
Ik bes
chik over de kennis en vaardigheden hierbij de familie te begeleiden en mag ik het logo "Dementievriendelijke Uitvaartverzorger" voeren. Als u meer wilt weten over het verzorgen van een uitvaart waarbij een partner/familielid met dementie is betrokken, neemt u dan contact met mij.

 

In mijn werk zijn er collega´s die mij ondersteunen. Een goed team is onmisbaar !
Op de dag van de uitvaart zijn wij altijd met twee personen aanwezig. Op die manier zorgen wij er samen voor dat u als familie met zorg wordt omringd én dat tegelijkertijd op locatie alles stijlvol en naar wens verloopt. Graag stel ik mijn collega's aan u:

 

 

 

Mijn collega Mirjam Branten is ook een gediplomeerd uitvaartverzorger. Zij vervangt mij bij vakantie of ziekte.
Samen zorgen wij ervoor dat u persoonlijk en zorgzaam wordt begeleid.

 

 

 

                         

Uitvaartassistenten Ella Kant en Jarno van Andel voeren ondersteunende werkzaamheden uit, bijvoorbeeld tijdens een condoleance of een uitvaart.

 

 

 

 

 

Meer weten?

Ontwikkeld en ontworpen door Pro Sign Services