PERSOONLIJK, BETROKKEN EN ZORGZAAM

Mijn logo verwoordt mijn werkwijze;

De dragende handen symboliseren de zorgzaamheid en het hart symboliseert de liefde waarmee ik mijn werk doe en de betrokkenheid bij de ander. In het woord “uitvaartverzorging” zit het woord zorg, waarover ik eens het volgende las:

“Zorg is zoveel meer dan zorgen. Zorg is liefde, hoop, betrokkenheid. Zorg is welzijn willen borgen met kracht, geduld en tederheid”

Vanaf het overlijden tot na de uitvaart kom ik iedere dag bij u langs en bied een luisterend oor. We praten over de dingen die staan te gebeuren. Ik zal u uitgebreid adviseren en begeleiden in de keuzes die moeten worden gemaakt. Na het overlijden moeten er natuurlijk op korte termijn dingen worden geregeld maar ik weet ook welke dingen nog even kunnen blijven rusten. We doen het stap voor stap.

Het geeft u ook de ruimte om na te denken over bepaalde dingen en soms ook weer op beslissingen terug te komen. Dat geeft niets, ik vind het veel belangrijker dat het écht naar uw wens gaat. Mijn werkgebied bevindt zich ongeveer in een straal van maximaal 25 kilometer rondom Wijk en Aalburg. Maar als mijn agenda het toelaat, wil ik u ook graag van dienst zijn als u wat verder weg woont. Belt u mij daarover dus gerust.

 

 

Bij vakantie of op andere momenten waarop ikzelf niet beschikbaar ben,
neemt Mirjam Branten van Consolare uitvaartbegeleiding voor mij waar.
Indien nodig assisteert Mirjam mij ook met andere werkzaamheden.

 

 


 

Als gastvrouw maakt Ella Kant ook deel uit van ons team.
Zij neemt als freelancer ondersteunende taken van mij over als dat nodig is.
Ook kan zij assisteren op de dag van de uitvaart of bij een condoleance.

 

 

 

Op de dag van de uitvaart zijn wij met twee personen aanwezig. Op die manier zorgen wij er samen voor dat u als familie met zorg wordt omringd én dat tegelijkertijd op locatie alles stijlvol en naar wens verloopt.

Meer weten?

Ontwikkeld en ontworpen door Pro Sign Services