NAZORG

Nazorggesprek

Een paar weken na de uitvaart maken wij een afspraak voor een nazorggesprek. We spreken dan met elkaar over de dagen tussen overlijden en de uitvaart en hoe u dat heeft ervaren. Mijn ervaring is dat het fijn is elkaar weer te zien en met elkaar te praten over de tijd die achter u ligt.

Ook bespreken wij enkele zaken zoals het versturen van dankbetuigingen en het plaatsen van een advertentie. Verder ontvangt u informatie over het uitzoeken van een grafmonument. Daarbij werken wij niet op basis van  provisie, maar wordt de eventuele afgesproken korting niet aan Corine de Jong uitvaartverzorging uitgekeerd maar direct aan u doorberekend.

Na een overlijden komt er heel veel op u af. Naast het verdriet en gemis krijgt u ook te maken met allerlei zaken die geregeld moeten worden. Misschien heeft u weinig ervaring met dit soort zaken. En ook door alle emoties zal het niet eenvoudig zijn dit allemaal te regelen. U ontvangt altijd een boekje waarin allerlei zakelijke onderwerpen aan de orde komen waaraan u na een overlijden van moet denken. Als u dat wilt kan ik u in contact brengen van nabestaandenbegeleiding. Zij kunnen u helpen bij allerlei praktische en administratieve zaken die moeten worden geregeld.

 

Rouwbegeleiding

Misschien heeft u behoefte aan wat extra steun en een luisterend oor in de tijd die aanbreekt na het overlijden.
Terwijl het sterven voor de mensen om u heen weer een poosje geleden is, valt het u juist op hoe groot de leegte is en hoe stil het is geworden.
In dat geval kan ik u een bepaalde periode rouwbegeleiding bieden.
Met alle liefde loop ik een stukje met u op, op de voor u onbekende weg in het landschap van rouw.
Graag informeer ik u over de mogelijkheden en de kosten daarvan.

Verder wil ik u wijzen op individuele zorg van rouw- en verliesbegeleider Rijma de Ruiter (www.verliesenherstel.nl), ook daarover kan ik u meer informatie geven.

 

Ik  organiseer samen met Nini Hakkers van praktijk Vedere (www.vedere.nl) ieder voorjaar en najaar een workshop herinneringssteen maken van speksteen. Hier vindt u meer informatie over de workshops in 2021.

Voor meer informatie over nazorg-activiteiten kunt u ook altijd even contact met mij opnemen.
Wilt u steeds op de hoogte blijven van nazorg-activiteiten ?
Volg dan mijn Facebook pagina Corine de Jong uitvaartverzorging. Daar worden alle activiteiten gedeeld.

Meer weten?

Ontwikkeld en ontworpen door Pro Sign Services