MEMORI

Waarom een digitale gedenkplaats?

Andermans reacties en herinneringen aan een overleden dierbare kunnen van grote betekenis zijn voor nabestaanden. Ze vertellen wat die persoon heeft betekend en met anderen heeft meegemaakt. Dit is een waardevol cadeau voor nabestaanden. Ieders herinnering heeft hierbij waarde; niet alleen die van familie of vrienden, maar ook die van de buurvrouw of collega.


Hoe werkt het ?

Als u dit wenst, maken wij kosteloos een digitale herinneringsplaats aan. De familie krijgt beheer over het digitale account en kan het zelf aanvullen met tekst, levensloop of extra foto's. De familie bepaalt zélf of de geplaatste reacties voor iedereen zichtbaar mogen zijn.

Door middel van een kaartje worden mensen uitgenodigd een herinnering te plaatsen. Dit kaartje kan worden meegestuurd met de rouwkaart of worden uitgedeeld tijdens condoleance en uitvaart.
Degene die een reactie plaatst kan zélf bepalen of zijn/haar reactie zichtbaar is voor iedereen of alleen voor de familie. Zo is privacy altijd gewaarborgd!

Memori gaat veel verder dan het verzamelen van condoleances. Uit alle hoeken worden foto’s, video’s, anekdotes en persoonlijke verhalen bijeen gebracht. Van al deze reacties, kan de familie een waardevol herinneringsalbum laten maken. Een nieuwe dimensie naast de traditie van condoleren: iedereen kan bijdragen aan een unieke, veelzijdige bundeling van iemands leven. Zo blijft er voor altijd iets bijzonders achter.

 

Meer weten?

Ontwikkeld en ontworpen door Pro Sign Services