KOSTEN

Kosten

Het is moeilijk vooraf exact te zeggen hoeveel de uitvaart zal kosten.
Dit is afhankelijk van de keuzes die u maakt, zoals het opbaren, de uitvaartkist, het drukwerk, de locatie van de uitvaart, het vervoer, de bloemen en de condoleance. Als hierover de eerste afspraken zijn gemaakt, ontvangt u een kostenbegroting. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u hierna eventueel nog keuzes bijstellen. De kosten van een uitvaart kunnen globaal variëren tussen de € 4.000,00 en € 8.000,00, afhankelijk van de situatie en uw wensen.
In alle keuzes kunnen wij u adviseren. Om zo te komen tot een uitvaart die past bij úw budget, ook als dit niet zo groot is.

De kosten van een begrafenis zijn per burgerlijke gemeente verschillend, deze tarieven zijn bij ons bekend. Deze kosten worden niet via de uitvaartverzorger in rekening gebracht maar rechtstreeks door de gemeente aan de nabestaande(n).

Steeds meer mensen willen zich vooraf laten informeren over de kosten van een uitvaart. Om een gerichte kostenbegroting te maken wil ik graag in een persoonlijk gesprek inventariseren wat precies uw wensen zijn. Hierna maak ik vrijblijvend een kostenbegroting voor u. Belt of mailt u mij daarover gerust.

Verzekering

Ook als u een uitvaartverzekering heeft bent u vrij in uw keuze van uitvaartverzorger en kunnen wij voor u de uitvaart regelen.
Bij een zogenaamde natura uitvaartverzekering kunt u het verzekerde bedrag uitgekeerd krijgen. Informeer bij uw verzekeraar hoeveel u uitgekeerd krijgt. Natuurlijk is het ook mogelijk dat  wij samen met u de situatie bekijken aan de hand van uw polis(sen).
Wij nemen u het papierwerk uit handen en zorgen voor de administratieve afwikkeling van uw polis(sen).

 

 

Meer weten?

Ontwikkeld en ontworpen door Pro Sign Services