Nu jij er niet meer bent

Het is ook mogelijk het boek bij mij op te halen.
Stuurt u mij dan een mail i.p.v. via de webshop te bestellen.

“Nu jij hier niet meer bent”

Mijn herinneringsboek

Als er iemand sterft, dan is dat vaak heel verdrietig. Er moet afscheid genomen worden van iemand die je goed kende en van wie je hield. Nu jij hier niet meer bent is een herinneringsboek voor kinderen. Veel kinderen maken het mee: iemand van wie ze veel houden sterft. Een opa, oma, maar soms ook een vader, moeder, broertje, zusje, vriendje of klasgenootje. Dit invulboek laat met behulp van persoonlijke verhalen en citaten van kinderen zien wat er allemaal gebeurt als er iemand is doodgegaan. Maar het is ook een boek, waarin kinderen kunnen tekenen, schrijven en dingen inplakken. Zo zullen zij degene die is overleden nooit vergeten.

Het boek is geschreven vanuit een christelijke achtergrond.

Bekijk hier een interview over het herinneringsboek dat door AltenaTV in 2019 werd uitgezonden

Lees hier een interview over kinderen en rouw dat ik in 2020 heb gegeven

 

Prijs boek:

€ 7,50 (exclusief verzendkosten)

 

Technische informatie:

Formaat: 17 x 24 cm
Omvang: 40 pagina’s
Uitvoering: geniet

Door mij verzorgde lezing met als thema "Kinderen en rouw":

Lezing "Kinderen en rouw"

Tijdens mijn werk als uitvaartverzorger, merk ik dat mensen soms niet goed weten hoe zij kinderen kunnen begeleiden in de rouw die er is ontstaan na het overlijden van een geliefd persoon. Het is meer en meer mijn passie geworden om oog te hebben voor de kinderen en hun emoties én om hen zoveel mogelijk te betrekken bij alles wat er gebeurt.

Dat bracht mij ertoe het herinneringsboek “Nu jij hier niet meer bent” te schrijven.
Aansluitend op dit boek kan ik een lezing verzorgen over het thema "Kinderen en rouw".
In de lezing geef ik handreikingen over hoe we kinderen kunnen helpen in een periode van rouw. De verhalen en citaten van de kinderen die hebben meegewerkt aan het boek, zal ik tijdens de lezing ook met u delen. Als volwassenen kunnen wij daarvan leren. Ook neem ik u mee in verhalen vanuit de praktijk van mijn werk.

Voor meer informatie over het verzorgen van een lezing mag u altijd contact met mij opnemen. Dit kan via het contactformulier of telefonisch.

Meer weten?

Ontwikkeld en ontworpen door Pro Sign Services